Räväkkyyttä, kiiltoa ja komeita erikoiskortteja

7.12.2018
Räväkkyyttä, kiiltoa ja komeita erikoiskortteja

Liigan virallinen keräilykorttisarja on nyt laajempi ja komeampi kuin koskaan. Tämä ei ole mitään lumettoman rospuuttokauden kirkastukseksi kuultavaa kiekkojargonia, vaan raakaa faktaa.

Cardsetin Series 1 2018–19 pitää sisällään Decades of Ice Hockey –erikoiskortit. Mukana on kymmenen Suomi-kiekon lähihistorian unohtumatonta hetkeä, tapahtumapaikkaa tai persoonaa. Mukana ovat muiden muassa ensimmäiset MM-kotikisat, ensimmäinen MM-kulta eli ikimuistoinen Globen 1995, Mikael Granlundin ilmaveivimaali sekä Jari Kurrin valinta Hockey Hall of Fameen. Tamperelaisen ulkojääkiekon pyhättöä eli Koulukadun tekojäätä tai leijonalogoakaan ei ole unohdettu.

Perinteisissä nimmarikorteissa eli Signatures-sarjassa mukana on yhteensä 40 pelaajaa kahdeksasta Liiga-joukkueesta. Nimikirjoituksensa ovat kirjoittaneet muun muassa vastikään 200. Liiga-ottelunsa torjunut Ässä-vahti Andreas Bernard, Pelicansin täryjyrä Antti Tyrväinen, pörssikärki Aleksi Mustonen ja nuori nouseva komeetta Severi Lahtinen. HIFK:n "viisi veljestä" ovat Atte Engrenistä Joonas Raskiin ja Micke-Max Åstenista Niklas Nordgrenin kautta Ryan O'Connoriin.

Lisäksi tämän syksyn vetonauloina ovat Young Champions –erikoiskortit viime kevään alle 18-vuotiaiden MM-kisojen kultasankareista. Mukana ovat itseoikeutetusti niin Nordgren, JYPin Anttoni Honka, Jukurien Mikko Kokkonen, kultajengin kippari Toni Utunen ja Kristian Tanus Tapparasta, TPS:n Kaapo Kakko kuin Ässistä maailmalle ja Montrealiin ponnistanut Jesperi Kotkaniemi. Kärpistä mukana ovat Rasmus Kupari ja maalivahti Justus Annunen.

Series 1:n rungot muodostavat tutut ja visuaalisesti näyttävät peruskortit. Ykkössarjassa on mukana kaksitoista pelaajaa joukkuetta kohden.

Liigan virallinen keräilykorttisarja myynnissä seurojen fanishopeissa ja myyntipisteissä kautta maan.

>> Lue lisää: cardset.fi


---
Julkaisija: Antti Seppänen