Pekka Tuokkola JYPistä Lukkoon – sopimus Nuorten MM-kisojen ajaksi

4.12.2018
Pekka Tuokkola JYPistä Lukkoon – sopimus Nuorten MM-kisojen ajaksi

Kuva: Samppa Toivonen

Lukko on kiinnittänyt maalivahti Pekka Tuokkolan joukkueeseensa vajaan kuukauden mittaisella sopimuksella. Tuokkola muodostaa Lukon maalivahtikaksikon yhdessä Oskari Setäsen kanssa, kun Lassi Lehtinen on alle 20-vuotiaiden maajoukkueen mukana.

Lehtinen on mukana Nuorten Leijonien MM-leirityksessä, joka alkaa lauantaina 15. joulukuuta. Lopullinen MM-joukkue nimetään jouluaattona. MM-kisat pelataan Kanadassa 26.12.2018-6.1.2019.

– Löysimme tähän kohtaan erinomaisen hyvän ratkaisun. Saamme joukkueeseemme kokeneen suomalaisen maalivahdin, joka on pelannut ja harjoitellut alkukauden aktiivisesti joukkuearjessa. On iso etu, että hän on sitä kautta valmis ja pystyy hyppäämään tolppien väliin jos tarve vaatii, Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt sanoo.

Pekka Tuokkola on pelannut syyskaudella JYPin maalilla kolmessa ottelussa tilastoin 3,36 / 88,4. Sopimus Lukon kanssa on voimassa 14.12.2018 – 12.1.2019.


---
Julkaisija: Antti Seppänen