Kärpät tiistaina CHL:n neljännesfinaaleissa

4.12.2018
Kärpät tiistaina CHL:n neljännesfinaaleissa

Kuva: CHL

Champions Hockey Leaguen neljännesfinaalit käynnistyvät tiistaina ensimmäisillä osaotteluilla. Liigasta kahdeksan parhaan kilvoittelussa on mukana Kärpät, joka pelaa tiistaina vierasottelun Red Bull Salzburgia vastaan.

Kärpät kohtasi playoffs-pelien avauskierroksella Zürich Lionsin ja meni jatkoon yhteismaalein 7-6. Joukkue matkasi maanantaina Müncheniin ja edelleen bussilla Salzburgiin. Viikonlopun ottelut verottivat Kärppien rivejä, mutta korvaajat ovat tiedossa.

– Ainahan jääkiekossa sattuu ja tapahtuu. Muutama ukkeli kokoonpanossa vaihtuu sairastumisen tai loukkaantumisen johdosta. Tuoreita miehiä hyppää kehään heidän tilalleen, Kärppien päävalmentaja Mikko Manner kertoo joukkueensa tämänhetkisestä tilanteesta.

Salzburg on huipputasaisessa EBEL-liigassa kovassa iskussa ja porhaltaa neljän pelin voittoputkessa. CHL:n playoffsien avauskierroksella se tiputti ranskalaisen Rouen Dragonsin yhteismaalein 8-4.

– Vastassa on erittäin pelinopea joukkue. Ei niin isokokoinen, mitä yleensä Euroopassa ollaan kohdattu. Nopea joukkue, suunnanmuutospelissä vaarallinen. Tulee varmasti paljon samanlaisia tilanteita kuin Zürichissä. Peli aaltoilee nopeasti päädystä päätyyn. Siinä on oltava hereillä, Manner sanoo.

CHL:n neljännesfinaaliparit:

Red Bull München (GER) - Malmö Redhawks (SWE)
Red Bull Salzburg (AUT) - Kärpät
Kometa Brno (CZE) - Frölunda HC (SWE)
Skellefteå AIK (SWE) - HC Plzen (CZE)

Neljännesfinaalien toiset osaottelut pelataan 11.12.2018.

>> Lue lisää: championshockeyleague.com


---
Julkaisija: Antti Seppänen