Viikon tulikuumin tulee Tapparasta – “Tasaisen erinomaista suorittamista”

3.12.2018
Viikon tulikuumin tulee Tapparasta – “Tasaisen erinomaista suorittamista”

Jarkko Malinen on koonnut syyskauden 26 ottelussa 18 (9+9) pistettä. (Kuva: Mika Kylmäniemi)

Tapparan keskushyökkääjä Jarkko Malinen on nostettu viikon tulikuumat pelaajat –listan ykkösnimeksi. Kärkikolmikkoon sijoittuvat lisäksi Jukurien Mika Partanen ja Kärppien Oskar Osala.

30-vuotias Jarkko Malinen palasi täksi kaudeksi takaisin Tapparaan kolmen KooKoossa ja HIFK:ssa vietetyn kauden jälkeen. Luotettava pelimies on löytänyt viime kierroksilla myös mainion pistevireen. Koossa on jo yhdeksän maalia, joka enteilee yhden kauden maaliennätyksen (16) rikkoutumista.

"Takuumiehiä Tapparan kurssin käännöksessä. Varma suorittaja, jonka voi pistää kentälle tilanteessa kuin tilanteessa. Erinomainen aloittaja. Pystyy suojaamaan kiekkoa sekä menee väleihin. Liian vähän otsikoissa, jos peilaa tasaisen erinomaista suorittamista. Viikon pisteet 3+2."

Mika Partasen edelliset Liiga-kaudet ovat olleet rikkonaisia, eikä laitahyökkääjä ole päässyt näyttämään parasta osaamistaan. Marraskuussa Partanen on ollut kuitenkin mainiossa vireessä. Uuteen viikkoon Partanen lähtee viiden ottelun pisteputkessa (4+3).

"Partanen oli pitkään poissa loukkaantumisen takia, mutta teki vahvan paluun peleihin marraskuun aikana. Iso osa Jukurien hyökkäyspelaamista. Erinomainen laukaus ja maalinälkä löytyvät HIFK-kasvatin työkalupakista. Löytänyt erinomaisen tutkaparin Miika Roineesta, ja esimerkiksi Tappara-pelissä loivat käytännössä kahdestaan Jukurien hyökkäyspään paikat. Viikon kahteen peliin pisteet 2+2."

Oskar Osala teki marraskuun lopulla paluun Liigaan yli 10 vuoden ulkomailla vietetyn vuoden jälkeen. Syyskauden tauko ei ole näyttänyt haitanneen pelivireen löytymistä: Osala on ollut pisteillä kaikissa pelaamissaan kolmessa ottelussa saldolla 2+2.

"Ravisteli jaloistaan pitkän tauon ruosteet irti ensimmäisessä ottelussa. Näytti heti seuraavissa otteluissa, kuinka raudanlujasta ammattilaisesta on kyse. Peliotteista huokuu urheilullisuus, kun Osala on iskenyt neljä pistettä kolmeen ensimmäiseen otteluun. Parhaimmillaan pitelemätön maalin edessä ykkösalueella."

>> Lue koko tulikuumien lista tästä


---
Julkaisija: Antti Seppänen