OnePlus Yleisön suosikiksi äänestettiin jälleen Anrei Hakulinen – nyt marraskuun ykkönen

3.12.2018

OnePlus Yleisön suosikiksi äänestettiin jälleen Anrei Hakulinen – nyt marraskuun ykkönen

Liiga palkitsee joka kuukausi OnePlus Yleisön suosikin netissä tapahtuvan yleisöäänestyksen perusteella. Marraskuun suosikkipelaajana palkitaan KooKoon Anrei Hakulinen. Hakulinen oli yleisön suosikki myös lokakuussa.

Leijoniin ensi kertaa valittu 28-vuotias hyökkääjä Anrei Hakulinen saa yleisöäänestyksen voitosta palkinnoksi juuri lanseeratun OnePlus 6T -puhelimen. Hakulinen palkitaan Kouvolassa lauantaina 8.12. pelattavassa KooKoo–TPS-ottelussa.

Hakulinen on noussut tällä kaudella Liigan kärkihyökkääjien joukkoon. Turusta lähtöisin oleva laitahyökkääjä on iskenyt alkukauden 26 ottelussa pisteet 9+15. Hakulinen on KooKoon toiseksi tehokkain pelaaja.

Hakulinen keräsi marraskuun äänestyksessä yhteensä 776 ääntä. Hakulisen pahin uhkaaja oli toiseksi eniten ääniä kerännyt HPK-puolustaja Roope Laavainen. Tammikuun alkuun asti Jukureissa lainalla oleva Laavainen keräsi 702 ääntä. Yhteensä ääniä annettiin lähes 10 000.

Joulukuun osalta OnePlus Yleisön suosikki -äänestys jatkuu osoitteessa www.liiga.fi/oneplus.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen