Liiga lauantaina: Paikallisvääntöä Äijänsuolla

1.12.2018
Liiga lauantaina: Paikallisvääntöä Äijänsuolla

Kuva: Elmeri Elo

Lauantaina pelataan kuuden ottelun kierros. Lukko hakee revanssia perjantain tappiolleen TPS:lle. Pelicans ottaa vastaan Kärppien haasteen Lahdessa. Ässät isännöi Porissa Ilvestä. Tappara yrittää kuitata avauspelin tappionsa HIFK:lle. Sport saa vastaanssa JYPin. Kuopiossa nousuvireinen KalPa kohtaa HPK:n. Lue, miten joukkueiden edellisissä kohtaamisissa on käynyt.

KalPa (7-8-12) - HPK (11-6-9) | Kokoonpanot

Joukkueet kohtaavat kolmannen kerran tällä kaudella. Lokakuun alussa HPK voitti kotonaan 5-1. Parisen viikkoa myöhemmin HPK voitti uudelleen luvuin 3-1. Viime kaudella voitot jaettiin 2-2. Neljästä edellisestä Kuopion kohtaamisesta HPK on voittanut kolme.

Sport (7-10-8) - JYP (6-8-12) | Kokoonpanot

Sport voitti JYPin lokakuun lopussa Jyväskylässä 4-3. Seitsemästä edellisestä kohtaamisesta voitot ovat JYPille 5-2. Vaasasta voitot ovat Liiga-historian ajalta tasan 4-4.

Tappara (13-5-7) - HIFK (8-8-9) | Kokoonpanot

HIFK ryöpytti Tapparaa lokakuussa Helsingissä voittamalla puhtaasti 4-0 ja venytti keskinäisten otteluiden voittoputkensa jo neljään peliin. Tampereen kymmenestä viimeisestä kohtaamisesta voitot ovat Tapparalle 8-2.

Ässät (4-5-16) - Ilves (9-4-12) | Kokoonpanot

Marraskuun alussa Ässät haki jatkoaikavoiton Ilveksestä Tampereelta hattutempun tehneen Jarno Kärjen osumilla ja katkaisi Ilveksen kolmen pelin voittoputken keskinäisissä peleissä. Kuudesta viimeisestä Porin kamppailusta Ässät on voittanut viisi.

Pelicans (10-7-9) - Kärpät (17-5-3) | Kokoonpanot

Joukkueet kohtasivat lokakuun alussa Oulussa, jolloin Kärpät voitti niukasti 1-0. Kahdeksasta edellisestä kohtaamisesta Kärpät on voittanut seitsemän. Viime kauden toisessa Lahden kohtaamisessa Pelicans katkaisi Kärppien kuuden ottelun voittoputken Lahden kohtaamisissa.

Lukko (8-6-12) - TPS (14-7-4) | Kokoonpanot

Lukko ja TPS ovat vastakkain ensimmäistä kertaa tällä kaudella Raumalla. Perjantaina TPS voitti Turussa 6-2. Kuukausi sitten Lukko voitti Turussa 3-0. Kuudesta edellisestä Rauman kohtaamisesta voitot ovat Lukolle 4-2.


---
Julkaisija: Antti Seppänen