Telia tarjoaa Liiga-lähetykset ilmaiseksi 7.–8.12.

30.11.2018

Telia avaa itsenäisyyspäivän viikonlopuksi kaikki Liiga-sisällöt vapaaseen katseluun. Joulukuun 7.–8. päivä sekä pelejä että oheisohjelmia voi katsoa ilmaiseksi Telia TV:n Liiga-kanavilta.

– Liiga-kausi on käynnistynyt loistavissa ja ennen kaikkea tasaisissa meiningeissä. Tästä innostuneena päätimme tarjota kaikille suomalaisille mahdollisuuden kurkistaa Suomi-kiekon tämänhetkiseen menoon. Jännityksentäyteisestä lätkäviikonlopusta kaikilla mausteilla pääsee nyt nauttimaan ensi kertaa ilmaiseksi. Tärppinä voisi mainita Kärpät–HIFK-pelin, joka naulaa ainakin minut ruudun ääreen, Telia Finlandin Head of TV & Media Olli-Pekka Takanen vinkkaa.

Ilmaisviikonlopun aikana tulessa ovat kaikki 15 Liiga-joukkuetta. Yhdentoista huippuottelun lisäksi suomalaiset pääsevät nauttimaan myös Liigan oheisohjelmista, kuten huippusuosioon nousseesta nelituntisesta lauantain Liigalive 360° -studiosta. Liigalivessä poimitaan kiekkokierroksen mielenkiintoisimmat hetket paikkakunnittain. Lisäksi halukkaiden katsottavissa ovat myös Telia TV:n arkiston aarteet, josta voi hotkia tallenteena vaikka kaikki Liiga-matsit tai kiitellyt Ari Vallin Show'n jaksot.

Telia on tuonut Suomen ykkösurheilulajin seuraajille entistäkin enemmän laadukasta jääkiekkosisältöä Liiga-tuotantojensa myötä. Ilmaisviikonlopun lähetysten katsominen onnistuu luomalla Telia TV -tunnukset ja lataamalla Telia TV -sovellus joko puhelimeen, pädiin tai Apple TV -boksiin (4. sukupolven boksit). Tunnukset kannattaa luoda hyvissä ajoin ennen lähetysten alkua. Ohjelmat ovat katsottavissa myös Telia TV:n digiboksiasiakkailla sekä Telian kaapeliverkossa.

Muulloin kuin 7.–8.12. kaikkia Liigan otteluita ja oheisohjelmia voi seurata Telia TV:stä ostamalla pelejä joko yksittäin tai paketteina. Joukkuepassin hankkimalla asiakas näkee kaikki haluamansa joukkueen ottelut, Liiga-passilla kaikki Liiga-ottelut sekä All Stars -passilla Liigan lisäksi NHL:n ja KHL:n tärkeimmät ottelut. Pelipassilla voi katsoa yksittäisiä otteluita. Studiot ja oheisohjelmat sisältyvät passeihin.

Telian Liiga-lähetykset 7.–8.12.2018:

Pe 7.12.2018
18:15 HIFK–Sport
18:15 HPK–Kärpät
18:15 Jukurit–Ilves
18:15 JYP–Pelicans
18:15 TPS–KalPa

La 8.12.2018
16.30 Liigalive 360°
16:45 KooKoo–TPS
16:45 Kärpät–HIFK
16:45 Lukko–KalPa
16:45 SaiPa–Tappara
18:15 Pelicans–Ässät
18:15 Sport–HPK


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen