Näin iskevät maaleja Liiga-syksyn kovimmat maaliruiskut – katso videokoosteet

13.11.2018
Näin iskevät maaleja Liiga-syksyn kovimmat maaliruiskut – katso videokoosteet

Liigan maalipörssin kärjessä ovat maajoukkuetauolta palattessa KooKoon Malte Strömwall ja Ässien Jarno Kärki. Katso kooste kummankin pelaajan alkukauden maaleista.

24-vuotias laitahyökkääjä Malte Strömwall pelaa läpimurtokauttaan. Viime kaudella ruotsalainen onnistui 37 ottelussaan 14 kertaa, joista viidesti ylivoimapelissä. Toinen kausi KooKoossa on tuottanut jo 10 osumaa, joista peräti kahdeksan ylivoimapelissä. Strömwall on myös Liigan ahkerin laukoja.

Ässien Jarno Kärki tuplasi kauden maalimääränsä kahdessa maajoukkuetaukoa edeltäneessä ottelussa. 24-vuotias keskushyökkääjä takoi kaksi hattutemppua peräkkäisissä otteluissa. Parhaalla Liiga-kaudellaan (2015-16) Kärki on tehnyt 17 maalia.

Malte Strömwallin alkukauden maalikooste:

Jarno Kärjen alkukauden maalikooste:---
Julkaisija: Antti Seppänen