Ässien päävalmentaja vaihtuu – Pasi Kaukoranta korvaa Mikael Kotkaniemen

9.11.2018
Ässien päävalmentaja vaihtuu – Pasi Kaukoranta korvaa Mikael Kotkaniemen

Ässät on vapauttanut päävalmentaja Mikael Kotkaniemen tehtävistään. Uudeksi päävalmentajaksi on nimitetty Pasi Kaukoranta loppukauden kattavalla sopimuksella.

51-vuotias Pasi Kaukoranta on toiminut Ässien Liiga-joukkueen valmennusryhmässä aikaisemmin yhteensä 11 kauden ajan. Kaukoranta on saavuttanut valmennusryhmän jäsenenä Suomen mestaruuden 2013 ja SM-hopeaa 2006. Päävalmentajana Kaukoranta on saavuttanut A-nuorten SM-pronssia 2014 ja B-nuorten Suomen mestaruuden 1998 (JYP).

– Tunnen joukkueen hyvin. Olen valmentanut puolta joukkueen pelaajista aikaisemmin ja olemme yhdessä saavuttaneet asioita. Se antaa meille hyvät toimintaedellytykset, Pasi Kaukoranta kommentoi.

Ässien valmennusryhmään loppukauden ajan Kaukorannan lisäksi kuuluvat apuvalmentaja Joni Petrellin tilalle tuleva Ässien Nuorten SM-liigajoukkueen päävalmentaja Jere Härkälä sekä maalivahtivalmentaja Jaakko Rosendahl. Fysiikkavalmentajana aloittaa Seppo Vihelä, joka on toiminut aikaisemmin Ässien fysiikkavalmentajana ja valmentanut useita porilaisia NHL-pelaajia jo vuosien ajan.

– Teemme käynnissä olevan kaudelta osalta kaikkemme, jotta joukkue menestyisi. Pelaajien myyminen ei ole suunnitelmissa ja pyrimme mahdollisuuksien mukaan vielä vahvistamaan joukkuetta, Ässien vt. toimitusjohtaja Mikael Lehtinen kommentoi.


---
Julkaisija: Antti Seppänen