IS Liigapörssi jatkuu maaottelutauon jälkeen – tässä toisen jakson poiminnat

8.11.2018
IS Liigapörssi jatkuu maaottelutauon jälkeen – tässä toisen jakson poiminnat

Justin Danforth keräsi eniten pörssipisteitä toisella jaksolla. (Kuva: Elmeri Elo)

Liigan valmentajapelin IS Liigapörssin kauden kolmas jakso käynnistyy tiistaina 13. marraskuuta.

Toisen jakson voittaja oli Jere Pursiainen. Pursiaisen joukkue takoi yhteensä 778 pörssipistettä. Jakson kakkospaikasta käytiin tiukka vääntö. Toiseksi sijoittui lopulta Tuukka Kankainen 761 pisteellä. Pisteen päähän kolmanneksi sijoittui Kimmo Nurminen ja vain kaksi pistettä kakkospaikasta jäi Marko Puolakka. Kärkiviisikon täydensi Roope Saarnisto.

Liigan omassa kimpassa ykköspaikan nappasi Samu Rehn 732 pisteellä ja toiseksi tuli Jani Tuominen 723 pörssipisteen saalilla. Kolmen pisteen päähän Tuomisesta ylsi Esa Kohtala. Yhtä kova vääntö käytiin kimpan nelospaikasta, kun Ari Uuttera ja Ninni Vartiainen olivat vain kahden pisteen päässä toisistaan.

Lauantaina päättyneellä Liigapörssin toisella jaksolla paras pistemies oli Lukon Justin Danforth. Kanadalaishyökkääjä iski jakson kahdeksassa ottelussa pisteet 3+8 ja keräsi 114 pörssipistettä. Tilaston kakkonen oli HPK:n Eetu Tuulola 110 pörssipisteellä.

Parhaat puolustajat Liigapörssin toisella jaksolla olivat tasapistein 99 Lukon Jakub Krejcik sekä HPK:n Petteri Nikkilä. Krejcikin pisteet olivat 0+6 ja Nikkilän 0+9. Jakson paras maalivahti oli KooKoon Juha Järvenpää 87 pörssipisteellä.

IS Liigapörssin kauden kolmas jakso käynnistyy tiistaina 13.11., kun Liiga palaa reilun viikon mittaiselta maaottelutauolta.

>> Kasaa oma joukkueesi IS Liigapörssiin


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen