CHL: Tapparalle tappio, Kärpät tasapeliin playoffs-avauksessa

7.11.2018
CHL: Tapparalle tappio, Kärpät tasapeliin playoffs-avauksessa

Kuva: CHL

Champions Hockey Leaguen playoffs-ottelut alkoivat tiistaina. Liiga-seuroista Tappara hävisi Kometa Brnolle 1-5, Kärpät pelasi tasan 4-4 Zürich Lionsin kanssa.

– Maalin hinta oli halpa useissa maaleissa. Loimme tontteja, mutta niistä ei saatu tehtyä. Viisi maalia viidellä viittä vastaan on huono asia. Yritämme jatkossa parhaamme, että se hinta olisi kovempi jatkossa, sanoi Tapparan päävalmentaja Jukka Rautakorpi.

– Omista paikoista pitää tehdä. Maalipaikat olivat aika tasoissa. Tulosta pitää kunnioittaa, ja nyt olemme neljä maalia perässä.

Kärpät kohtasi vieraissa Zürich Lionsin. Tasanumeroihin päättynyt ottelu tarjosi uskomatonta draamaa, sillä Zürich tasoitti pelin vain kaksi sekuntia ennen päätössummeria.

– Näimme, kuinka kova joukkue Zürich on, ja mihin se pystyy, huoahti Kärppien valmentaja Lauri Mikkola päätöshetkistä.

– Ensimmäisessä erässä emme olleet parhaimmillamme, mutta toinen ja kolmas erä olivat hienoa pelaamista. Saimme rentoutta omaan tekemiseemme. Hoksasimme, että samat asiat toimivat Zürichiä vastaan kuin muitakin joukkueita vastaan.

Tiistain playoffs-avaukset tulokset

Kometa Brno, CZE – Tappara 5-1
Zürich Lions, SUI – Kärpät 4-4
Malmö Redhawks, SWE – SC Bern, SUI 4-1
Storhamar Hamar, NOR - Skellefteå AIK, SWE 4-4
HC Bolzano, ITA – HC Pilsen, CZE 1-6
HC Lugano, SUI – Frölunda Indians, SWE 1-1
Red Bull München, GER – EV Zug, SUI 2-3
Rouen Dragons, FRA – Red Bull Salzburg, AUT 3-3

Otteluparien toiset osaottelut pelataan 20.11.2018. Vierasmaalisääntöä ei ole. Jos otteluparit ovat toisen osaottelun jälkeen tasan, pelataan 10 minuutin jatkoaika sekä tarvittaessa voittomaalikilpailu.

>> Lue lisää: championshockeyleague.com


---
Julkaisija: Antti Seppänen