HIFK:n Raviliiga-varsa juoksi Suomen ennätyksen

6.11.2018
HIFK:n Raviliiga-varsa juoksi Suomen ennätyksen

Ravivalmentaja Pekka Korpi kertoo, että Mascate Match on lahjakas, järkevä ja fiksu. (Kuva: Suomen Hippos / Hanna Laakso)

Kouvola oli HIFK:lle viime viikonloppuna kaksijakoinen paikka. Perjantain Liiga-kierroksella HIFK hävisi KooKoolle jatkoajalla. Täydet pisteet Kouvolasta Helsinkiin viikonlopulta toi kuitenkin joukkueen Raviliiga-varsa Mascate Match.

Tamma Mascate Match juoksi lauantaina Kouvolan raviradalla kaksivuotislähdössä, johon saivat osallistua vuonna 2017 Ypäjän hevoshuutokaupasta ostetut varsat.

Raviliiga-HIFK:n omistama hevonen hallitsi tapahtumia varmaan tyyliin, ja sen juoksema voittoaika 17,7 merkittiin uudeksi kaksivuotiaiden tammojen täyden matkan volttilähetyksen Suomen ennätykseksi.

Hevosen valmentaja Pekka Korpi myhäili tyytyväisenä voittajaseremoniassa, johon oli saapunut myös mukava määrä HIFK:n väreihin sonnustautuneita osaomistajia.

– Se on tosi järkevä ja kiva hevonen. Ja lahjakas, menee helposti lujaa, Korpi sanoi.

Mascate Match on startannut urallaan nyt kaksi kertaa ja voittanut molemmilla kerroilla. Ypäjän hevoshuutokauppa -lähdön voitosta tamman tilille kilahti 5000 euroa.

Raviliiga HIFK:n Mascate Matchin SE-juoksu on katsottavissa jälkitallenteena Veikkauksen TotoTV-arkistossa.

>> Osta oma osuutesi Liiga-joukkueiden Raviliiga-varsoista

* * *


Mascate Matchin osaomistajat pääsivät maistelemaan makeaa voittoa jo toistamiseen.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen