KalPa sopimukseen yhdysvaltalaispuolustajan kanssa

29.10.2018
KalPa sopimukseen yhdysvaltalaispuolustajan kanssa

KalPa on solminut loppukauden kattavan sopimuksen puolustaja Cade Fairchildin kanssa. 29-vuotias Fairchild on pelannut syksyn aikana KHL:ssä.

Yliopistouransa (2007-11) jälkeen Fairchild pelasi AHL:ää ja teki visiitin myös NHL:ään St. Louis Bluesin paidassa (viisi ottelua). AHL.ssä Fairchild on pelannut 158 ottelua pistein 10+57=67. Vuodet 2014-16 hän pelasi KHL:ää Metallurg Novokuznetskin riveissä. Sen jälkeen ura jatkui kahden kauden ajan Ruotsin SHL:ssä.

– Fairchild on erittäin taitava kiekollinen puolustaja, jonka odotetaan ottavan isoa roolia meidän puolustuksessa. Hän tulee tarjoamaan myös ylivoimapeliin lisävaihtoehtoja valmennukselle, KalPa Hockey Oy:n toimitusjohtaja Toni Saksman kertoo seuran tiedotteessa.

– Saimme pelaajasta runsaasti tietoa jo etukäteen ja tiedot pelaajasta olivat hyvin positiivisia sekä pelitaitojen että persoonan puolesta.

* * *

Samassa yhteydessä KalPa tiedotti, että elokuussa KalPaan tullut Lauri Taipalus ei jatka joukkueessa. Taipaluksen kuluvan kauden kattanut sopimus sisälsi kahden kuukauden mittaisen koeajan.


---
Julkaisija: Antti Seppänen