Pekka Tuokkola lyhyelle pestille JYPin paitaan

15.10.2018
Pekka Tuokkola lyhyelle pestille JYPin paitaan

Kuva: Heidi Koivunen

JYP on tehnyt maalivahti Pekka Tuokkolan kanssa kolmen viikon pelaajasopimuksen. Sopimus kestää marraskuun maaottelutaukoon asti. Tuokkola tuuraa lauantaina loukkaantunutta Joona Voutilaista.

34-vuotias Tuokkola on jyväskyläläisille tuttu maalivahti. Hän on pelannut JYPin maalilla kaikkiaan kuudella kaudella. Hän oli voittamassa JYPin ensimmäistä Suomen mestaruutta keväällä 2009. Mestaruuskeväänä maalivahtipari Tuokkola – Sinuhe Wallinheimo palkittiin playoffsien parhaan pelaajan Jari Kurri –palkinnolla.

Tuokkola on esiintynyt Liigassa kaikkiaan 491 ottelussa, joista hän on pelannut 236:ssa. Nollapelejä tilillä on 25, joka oikeuttaa tilastossa sijaan 12. Hän on pelannut JYPin lisäksi Liigaa myös Tapparan ja KalPan paidassa.

Viime kaudella Tuokkola voitti EBEL-liigan mestaruuden italialaisen HC Bolzanon riveissä.

– Olemme iloisia, että kiihkeässä ottelurytmissä saimme tutun ja kokeneen kaverin pikahälytyksellä joukkueemme vahvuuteen. Tuttu pelaaja ympäristölle, tuttu ympäristö pelaajalle, kertoo urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari JYPin tiedotteessa.


---
Julkaisija: Antti Seppänen