Nuoret Mestarit Kotkaniemen johdolla erikoiskorteissa

12.10.2018
Nuoret Mestarit Kotkaniemen johdolla  erikoiskorteissa

Nuorten komeettojen sensaatiomainen vauhti sen kuin kiihtyy. Liigan virallisen keräilykorttisarjan Young Champions –erikoiskorteissa paahdetaan täydellä vauhdilla. Tahdin määrää NHL:n Montrealissa koko kiekkoplaneetan tietoisuuteen noussut Jesperi Kotkaniemi, jota koko Pori, iso osa kiekko-Suomea ja puoli Satakuntaa odottaa takaisin patapaitaan.

Nuorten läpimurto on niin väkevä tosiasia, että Kotkaniemien lisäksi Liiga-seuroista löytyy roppakaupalla rohkeita ja pelivalmiita nuoria tähtiä.

Alle 18-vuotiaiden viime kevään MM-kultajoukkueesta riittää ammennettavaa: Hyökkäyspään supertalentteja ovat Kärppien Rasmus Kupari ja TPS:n Kaapo Kakko sekä HIFK:n Niklas Nordgren, pakkipuolen nuoria läpimurtautujia ovat Jukurien Mikko Kokkonen, JYPin Anttoni Honka ja Tapparan Toni Utunen.

Liigan virallinen keräilykorttisarja myyntipisteissä kautta maan. Tutustu www.cardset.fi.

Korttimessut Lempäälän Ideaparkissa lauantaina 13. lokakuuta kello 10–15.---
Julkaisija: Antti Seppänen