IS Liigapörssissä alkaa toinen jakso – näin pelattiin kauden avauksessa

8.10.2018
IS Liigapörssissä alkaa toinen jakso – näin pelattiin kauden avauksessa

Liigan valmentajapelin IS Liigapörssin toinen jakso alkaa keskiviikkona.

IS Liigapörssin avausjakso päättyi lauantaina, kun Liigassa pelattiin kuusi ottelua. Kauden avanneen ensimmäisen jakson tehokkain Liiga-pelaaja Liigapörssissä oli 130 pörssipistettä takonut Jukurien Teemu Suhonen. Tilastokakkonen oli KooKoon Malte Strömwall ja kolmas HIFK:n Erik Thorell. Eniten pisteitä kerännyt maalivahti oli Kärppien Veini Vehviläinen.

Paras Liigapörssi-valmentaja oli Jani Vakkilainen. Vakkilaisen luotaama joukkue Olk a pää poks keräsi jakson aikana 878 pörssipistettä. Toiseksi tuli Tero Kakkisen IFK Karhuvuori 864 pisteellä ennnen kolmanneksi tullutta Joni Lahtolan Hc HeikkoKarvaa. Kärkiviisikon täydensivät Kalle Sandelin sekä Jaakko Uotinen.

Liigan omassa kimpassa käytiin myös omat väännöt. Kokonaiskisan kolmas Joni Lahtola oli kimpan selvä ykkönen. Lahtola keräsi 857 pörssipistettä. Toinen oli Mikko Tähtinen 791 pisteellä ja kolmas Jonne Halttu 782 pisteellä. Kärkikolmikon lisäksi Liigan tuotepalkinnoille ylsi Jouni Nieminen.

IS Liigapörssin toisen jakson pelit alkavat keskiviikkona. Silloin Liigan ohjelmassa on viiden ottelun kierrros.

Oman joukkueen IS Liigapörssiin pääset kasaamaan täällä.

>> Katso ykkösjakson parhaat Liiga-pelaajat
>> Katso jakson parhaat pelaajat
>> Katso Liigan kimpan parhaat


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen