Lauri Tukosen ura jatkuu Ässien paidassa

2.10.2018
Lauri Tukosen ura jatkuu Ässien paidassa

Lauri Tukonen vahvistaa Ässiä toistaiseksi voimassa olevalla ottelukohtaisella sopimuksella. Hyökkääjä liittyy Ässien harjoitusvahvuuteen tiistaina ja pelaa keskiviikkona TPS:ää vastaan.

Useista loukkaantumisista viime vuosina kärsinyt 32-vuotias Tukonen pelasi kaksi edellistä kautta Lukossa. Rikkonaiset kaudet tuottivat tilille yhteensä 32 ottelua pistein 6+7=13. Urallaan Tukonen on pelannut Liigaa kaikkiaan 368 ottelua pistein 99+111=210.

– Uskomme Tukosen pystyvän edelleen pelaamaan Liigassa huipputasolla ja tekemään myös tulosta. Haluamme samalla antaa myös hienolle pelaajalle uuden mahdollisuuden. Tukonen on osoittanut urallaan periksiantamattomuutta, joten hän sopii meille myös arvomaailmansa puolesta, Ässien urheilujohtaja Jari Korpisalo kommentoi.

Tukonen on pelannut 12 Liiga-kauden lisäksi myös NHL:ssä (5 ottelua) ja AHL:ssä (185 ottelua).

– Olen äärettömän iloinen, että pääsen taas pelaamaan ja harjoittamaan ammattiani. Olen todella innoissani, kun Ässistä otettiin yhteyttä ja tarjottiin mahdollisuutta. Joukkuetta pyrin auttamaan olemalla oma itseni ja tekemällä arkiset jokapäiväiset asiat mahdollisimman laadukkaasti, Lauri Tukonen kertoo Ässien tiedotteessa.


---
Julkaisija: Antti Seppänen