Henri Kanninen siirtyy JYPistä KooKoohon

1.10.2018

Henri Kanninen siirtyy JYPistä KooKoohon

Henri Kanninen pukeutuu jatkossa KooKoon paitaan. (Kuva: Timo Savela)

KooKoo on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen keskushyökkääjä Henri Kannisen kanssa. 23-vuotias Kanninen pelaa KooKoon riveissä lainapestillä kasvattajaseurastaan JYPistä.

– Kannisen vahvuudet täydentävät sopivasti joukkuettamme. Hän on luisteluvoimainen keskushyökkääjä, joka pelaa vahvasti molempiin suuntiin, summaa KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen.

Kanninen on pelannut Liigaa JYPissä syksystä 2014 yhteensä 161 ottelua ja kirjannut niissä pisteet 20+29=49. Kanninen on saavuttanut Liiga-urallaan kaksi SM-pronssia (2015 ja 2017). Viime kaudella hän oli mukana CHL:n mestarijoukkueessa.

* * *

KooKoo tiedotti lisäksi, että laitahyökkääjä Sami Mutanen, 34, on harjoitellut KooKoon mukana syyskuun ajan. Mutanen pelasi neljä edellistä kautta KalPassa. Liigassa hän on pelannut kaikkiaan 342 ottelua pistein 28+54=82.

– Mutanen on kokenut voimahyökkääjä, jonka työmoraali on kunnossa joka ilta. Hän lähestyy kovaa vauhtia pelikuntoa ja tarkkailemme miehen tilannetta päivittäin, Jarno Kultanen kertoo KooKoon tiedotteessa.


---
Julkaisija: Antti Seppänen