Tuttuja vahvistuksia Ässien hyökkäykseen – “lisää kokemusta”

16.9.2018
Tuttuja vahvistuksia Ässien hyökkäykseen – “lisää kokemusta”

Severi Sillanpää pelasi Ässissä viimeksi maaliskuussa 2014. (Kuva: Tomi Natri)

Severi Sillanpää ja Tuomas Huhtanen liittyvät Ässien joukkueeseen tryout-sopimuksilla. Koeaika on kuukauden mittainen.

30-vuotias Sillanpää pelasi viime kaudella HPK:ssa 44 ottelua pistein 2+6. Ässien kasvatti pelasi porilaisten riveissä viimeksi kaudella 2013-14. Hän oli voittamassa Ässissä Suomen mestaruutta keväällä 2013. Liiga-uran 458 ottelua ovat tuottaneet pistetilille saldon 54+63=117.

31-vuotias Tuomas Huhtanen palasi Ässien paitaan viime kaudella parin vuoden tauon jälkeen ja pelasi 16 ottelussa (0+2). Kevään 2006 SM-hopeamitalisti Ässien paidasta on pelannut Liigassa yhteensä 462 ottelua pistein 45+58=103.

– Saimme näiden hankintojen myötä tarvittavaa leveyttä ja kokemusta hyökkäykseemme, ja seuran omat kasvatit saavat hyvän näyttöpaikan, urheilujohtaja Jari Korpisalo kommentoi Ässien tiedotteessa.

* * *

Lauantain ottelun loukkaantumisen vuoksi kesken jättänyt Peter Tiivola on todennäköisesti sivussa keskiviikon vierasottelusta Hämeenlinnassa. Sen jälkeen keskushyökkääjän pelikuntoa tarkkaillaan päivittäin.


---
Julkaisija: Antti Seppänen