EA SPORTS NHL™ 19 nyt kaupoissa – mukana kaikki 15 Liiga-joukkuetta

15.9.2018
EA SPORTS NHL™ 19 nyt kaupoissa – mukana kaikki 15 Liiga-joukkuetta

Luistele ulkokaukaloissa, koe RPM-teknologian mahdollistama vallankumouksellinen pelattavuus sekä pelaa nykyisten ja menneiden kiekkolegendojen kanssa. NHL 19 -konsolipeli on saatavilla Playstation 4:lle ja Xbox Onelle.

Electronic Arts julkaisi 14. syyskuuta EA SPORTS™ NHL™ 19 -pelin, jonka World of CHEL -pelimuodossa pelaajat pääsevät raivaamaan tiensä ulkojäiltä ammattilaiskaukaloihin. Uraauurtavan RPM Tech -animaatioteknologian avulla uudistettu luistelujärjestelmä ja taklauspeli saavat NHL™ 19 -pelin näyttämään ja tuntumaan aiempaa paremmalta. Lisämausteena pelissä voi pelata joko samalla tai eri puolella yli 200 kaikkien aikojen suurimman kiekkolegendan kanssa.

– NHL™ 19 on ensimmäinen peli, johon olemme rakentaneet myös ammattilaisuuden rajat ylittävän kokemuspolun. Nyt fanit voivat nauttia jääkiekon kaikista puolista – niin pipolätkästä ja isoista ulkoilmafestivaaleista kuin myös ammattilaisuuden mukanaan tuomista suurhalleista, NHL™ 19:n Senior Producer Sean Ramjagsingh sanoo.

– Olemme myös todella innoissamme niistä innovatiivisista lisäominaisuuksista, joita RPM Tech tuo pelattavuuteen. Saimme Open Beta -vaiheen aikana kullanarvoista palautetta, jonka avulla pystyimme pitämään huolen siitä, että NHL™ 19 on pelattavuudeltaan kaikkien aikojen paras EA SPORTS NHL -peli.

NHL™ 19:ssä on vahva side suomalaisen jääkiekkoilun historiaan ja nykypäivään. Pelissä esiintyvää NHL-legendojen joukkoa johtaa itseoikeutetusti Wayne Gretzky, ja Suomi on edustettuna Teemu Selänteen, Jari Kurrin, Jere Lehtisen, Teppo Nummisen ja Jyrki Lumpeen voimin. Uuden sukupolven supertähti Patrik Laine on pelin kannessa suomalaisista kivijalkakaupoista, verkkokaupoista ja suomenkielisistä PlayStation 4 ja Xbox One -sovelluskaupoista ostetuissa ja ennakkotilatuissa versioissa. JVG:n hittibiisistä Tarkenee tulee historian ensimmäinen suomenkielinen kappale EA SPORTS™ NHL™ -pelisarjan globaalilla soundtrackilla.

Kuten viime vuonna, pelivalikot ovat valittavissa myös suomen kielellä, ja Liiga on pelattavissa kaikkien 15 joukkueen kautta. Myös NHL™ 19:n julkaisutraileri on täynnä suomalaista tähtiloistoa.

– Suomessa on väkilukuun suhteutettuna maailman suurin ja aktiivisin EA SPORTS NHL -pelaajien yhteisö ja on hienoa, että suomalainen kiekkokulttuuri näkyy vahvasti tämän kauden pelissä, EA SPORTSin Regional Marketing Manager Jason Nikkinen sanoo.

* * *

EA SPORTS NHL™ 19 on nyt saatavilla maailmanlaajuisesti PlayStation®4:lle ja Xbox Onelle. Lisätietoja EA SPORTS NHL -pelistä saa osoitteesta www.easports.com/NHL. Xbox Onella pelaavat EA Access -jäsenet voivat pelata NHL™ 19:ää maksutta jopa 10 tunnin ajan, ja pelin täysversion ostaessaan he saavat 10 %:n alennuksen.

>> Osta tästä


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen