Suomen vahvin urheiluelämys ja yhteisö – kohta mennään!

14.9.2018
Suomen vahvin urheiluelämys ja yhteisö – kohta mennään!

Olemme valmistautuneet alkavaan 44. Liiga-kauteen erittäin myönteisissä merkeissä. Liiga-seurat työstivät menneen kauden aikana Liigan vuoteen 2022 saakka ulottuvan strategian, johon arvokkaan panoksensa antoivat myös lukuisat eri sidosryhmät.

Liiga-yhteisön tavoitteena on pysyä Suomen seuratuimpana urheiluna ja merkityksellisimpänä urheiluyhteisönä. Haluamme olla pelaajia parhaiten kehittävä huippusarja ja tarjota yleisöllemme laadukasta peliä ja viihdyttäviä tapahtumia 2020-luvun vaatimukset täyttävissä olosuhteissa.

Näiden tavoitteiden saavuttaminen edellyttää kovaa työtä ja lukuisia toimenpiteitä, joista monia on jo käynnistetty, ja joiden hedelmistä saamme nauttia tulevina vuosina. Koko Liiga-yhteisöllä on nyt kova halu kehittyä ja viedä Liiga-tuotetta eteenpäin. Tästä meidän on syytä olla ylpeitä.

Toivotamme mielenkiintoista yhteistä Liiga-kautta 2018-2019!

Heikki Hiltunen
puheenjohtaja
Jääkiekon SM-liiga Oy

Riku Kallioniemi
toimitusjohtaja
Jääkiekon SM-liiga Oy


---
Julkaisija: Antti Seppänen