Petteri Wirtanen vahvistaa TPS:ää

14.9.2018
Petteri Wirtanen vahvistaa TPS:ää

TPS tiedottaa tehneensä marraskuun 4. päivään asti ulottuvan sopimuksen keskushyökkääjä Petteri Wirtasen kanssa. 32-vuotias Wirtanen liittyy turkulaisseuran vahvuuteen välittömästi.

Wirtanen tunnetaan kaukaloiden väsymättömänä työmiehenä. Keskushyökkääjä vietti edelliset kolme ja puoli kautta Jokerien paidassa. Sieltä häneltä löytyy myös yhteistä historiaa TPS-luotsi Kalle Kaskisen kanssa.

– Hienoa päästä tämän tason organisaatioon ja joukkueeseen mukaan. Kaikkeni annan joukkueelle mitä miehestä vaan irtoaa, tuumaa Wirtanen tunnelmiaan sopimuksen syntymisestä TPS:n tiedotteessa.

Wirtanen on kaksinkertainen Suomen mestari. Hän on juhlinut mestaruutta HPK:ssa 2006 ja HIFK:ssa 2011. Liigassa hän on pelannut kaikkiaan 226 ottelua pistein 44+65=109.

– Lähtökohtaisesti Wirtasen hankinnalla saamme kovaluonteisen ja päämärätietoisen pelaajan riveihimme. Poissaolojen myötä tarvitsimme hyökkäyspäähämme vahvistusta ja tiedämme tasan tarkkaan mitä "Pera" tuo ryhmäämme, kommentoi puolestaan TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskinen.


---
Julkaisija: Antti Seppänen