Uusi keräilykorttikausi on jo alkanut

13.9.2018
Uusi keräilykorttikausi on jo alkanut

Liigan virallisen keräilykorttisarjan korttipakkausten ilmestyminen on takuuvarma syksyn merkki. Väriä ja iloa Cardsetin Series I tarjoaa jopa enemmän kuin ruska-ajan kirkkaus ja hellekesän hiipuva muisto. Liigassa hiipumisen merkkejä ei näy.

Nuorten mainio MM-menestys ja viime keväänä lohjennut alle 18-vuotiaiden maailmanmestaruus on antanut kovan nosteen myös Liigan kamppailuihin.

Young Champions –erikoiskorteissa esiintyvät HIFK:n Niklas Nordgren, Jukurien Mikko Kokkonen, Kärppien Rasmus Kupari ja Justus Annunen, JYPin Anttoni Honka, Tapparan Toni Utunen ja Kristian Tanus, TPS:n Kaapo Kakko sekä Ässien valovoimainen Jesperi Kotkaniemi.

Sarjan kovaa ydintä ja kivijalkaa ovat Peruskortit, joissa mukana on täysi tusina pelaajia jokaisesta 15 Liiga-seurasta. Jo pelkästään maalivahtikattaus on uljas: HIFK:n Atte Engrenistä mestari-Kärppien Veini Vehviläiseen ja SaiPan Frans Tuohimaasta Ässien Andreas Bernardiin.

Rookie-erikoiskorteissa esiintyvät muun muassa Ilveksen iso puolustajalupaus Oskari Laaksonen, Pelicansin pelitaitava Severi Lahtinen ja TPS:ssä läpimurtonsa tehnyt Markus Nurmi.

Tapparan tuore kapteeni Kristian Kuusela ja TPS:n Oula Palve ovat luonnollisesti mukana uusissa Super Scorers –erikoiskorteissa, niin myös HIFK:n Erik Thorell ja JYPin ikinuori Jani Tuppurainen. Signature-nimikirjoituskorteissa on komea kavalkadi kovissa kamppailuissa marinoituneita tekijämiehiä Joonas Raskista, Balazs Sebokiin ja Toni Kähkösestä Antti Tyrväiseen.

Koko komeaan kattaukseen pääset tutustumaan tsekkaamalla checklistan osoitteessa www.cardset.fi. Sieltä löydät lisää väriläiskiä niin erikoiskorteissa kuin peruskorteissakin.

Liigan virallinen keräilykorttisarja myynnissä perjantaista 13.9. lähtien.


---
Julkaisija: Antti Seppänen