Mikä joukkue on Sinun mielestäsi Liigan vahvin mestariehdokas?

13.9.2018
Mikä joukkue on Sinun mielestäsi Liigan vahvin mestariehdokas?

Uusi kotimainen kiekkokausi, järjestyksessään 44:s Liigassa käynnistyy toden teolla perjantaina. Suomen mestaruudesta pelataan jo 88. kerran kautta aikojen. Mikä joukkue on Sinun suosikkisi jääkiekon Suomen mestariksi 2019? Ota kantaa Liigan verkkosivujen äänestyksessä!

Hallitseva mestarijoukkue Kärpät on Veikkauksen ykkössuosikki alkavalla kaudella. Oululaisiin panostava saa torstaisen tilanteen mukaan panostuksensa takaisin noin 3,5-kertaisesti, mikäli Kärpät uusii mestaruutensa. Kärppien kovimmiksi haastajiksi ennakoidaan TPS:ää, Tapparaa ja HIFK:ta.

Pistepörssissä ykkössuosikin löytäminen voi olla vaikeampaa. Ässien Sakari Salminen, TPS:n Oula Palve, Tapparan Kristian Kuusela sekä kauden mahdollinen yllätysnimi, Kärppien Aleksi Heponiemi, ovat pelatuimmat ehdokkaat päivää ennen runkosarjan käynnistymistä.

>> Veikkauksen voittajavedot kaudelle 2018–19


---
Julkaisija: Antti Seppänen
Mikä joukkue on Sinun mestariehdokkaasi 2019?
HIFK
12.6%
HPK
3.7%
Ilves
10.4%
Jukurit
1.5%
JYP
7.0%
KalPa
3.8%
KooKoo
1.8%
Kärpät
15.5%
Lukko
3.2%
Pelicans
3.1%
SaiPa
6.6%
Sport
2.4%
Tappara
10.0%
TPS
11.5%
Ässät
7.0%
Äänestys on päättynyt.