OnePlus mittaa yleisön suosikit

11.9.2018
OnePlus mittaa yleisön suosikit

Matkapuhelinvalmistaja OnePlus ja Jääkiekon SM-liiga Oy ovat solmineet sopimuksen Liigan pääyhteistyökumppanuudesta. Yleisölle yhteistyö tulee näkymään koko kauden jatkuvana OnePlus Yleisön suosikki -äänestyksenä.

Liigalle OnePlus Yleisön suosikki on uusi palkintokategoria, jossa yleisö pääsee äänestämään suosikkipelaajiaan. Yleisön suosikit palkitaan kuukausittain OnePlus-puhelimella.

– Yleisön suosikki -äänestys on äärimmäisen mielenkiintoinen. Uskomme, että pelitilastojen ja asiantuntijaraatien rinnalle tuleva yleisökategoria vahvistaa Liigan fanikulttuuria ja nostaa esiin uusia tähtiä, Liigan myynti- ja yhteysjohtaja Juha Kuosa sanoo.

Vuonna 2014 esitelty OnePlus on noussut suomalaisten suosikkipuhelimeksi. Nykyinen puhelinmalli, OnePlus 6, on ollut julkaisupäivästään lähtien sekä Elisan että Telian myydyin puhelin.

– Se että olemme kuukaudesta toiseen operaattoreiden myyntitilastojen kärjessä, tekee meistä yleisön suosikin. Liiga on puolestaan Suomen suosituin urheilusarja, ja yleisön suosikit ovat pelin suola. Liiga-yhteistyön kautta haluamme vahvistaa tunnettuuttamme, OnePlusin maajohtaja Tuomas Lampen kertoo.

Liigan Kuosa iloitsee, että OnePlus on täydellisesti Liigan profiiliin sopiva yhteistyökumppani. Lampen on samaa mieltä. Jääkiekko on nopein joukkuelaji, ja nopeus ja tehokkuus ovat OnePlusin nimenomaisia vahvuuksia.

Yleisöäänestys avautuu osoitteeseen liiga.fi/oneplus kauden käynnistyessä perjantaina 14. syyskuuta. Suosikkiaan äänestäneiden fanien kesken arvotaan OnePlus-puhelimia.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen