Huima kattaus – Alumni All Star -tapahtuma kerää kiekkotähdet Raumalle

13.8.2018
Huima kattaus – Alumni All Star -tapahtuma kerää kiekkotähdet Raumalle

Historian toinen Alumni All Star -hyväntekeväisyystapahtuma järjestetään perjantaina 17.8. Kivikylän Areenalla. Tapahtuma kerää huiman tähtiloiston Raumalle! Paikalla ovat muun muassa Teemu Selänne, Patrik Laine, Saku Koivu, Mikko Koivu, Aleksander Barkov, Jere Lehtinen, Teuvo Teräväinen ja Antti Raanta.

Tapahtuma alkaa kello 12.00 Tulevaisuusseminaarilla. Seminaarin jälkeen kello 17.00 avataan Kivikylän Areenan ovet, jolloin alkaa ylätorille IS Foorumi, joka myös televisioidaan IS TV:ssä. Foorumissa haastatellaan tunnettuja kiekkopersoonia yleisön edessä.

Länsirannikon Alumnin ja Liiga Alumnin välinen ottelu alkaa kello 18.30. Ottelussa pelataan kaksi täysimittaista erää. Ottelun jälkeen vuorossa on taitokilpailu, jossa lajeina ovat nopeusluistelu, tarkkuuslaukaus, kovin laukaus ja rangaistuslaukaukset.

Joukkueet on koottu viime vuoden malliin niin, että puolet pelaajista on legendoja ja loput nykyisiä NHL-pelaajia, joiden joukkoon valitaan aina myös tulokaspelaajia. Länsirannikon joukkue on koottu Lukon, TPSn ja Ässien entisistä pelaajista, lisäksi mukana on myös pari nykyistä Liiga-pelaajaa.

Liiga Alumnin joukkueesta löytyvät muun muassa Teemu Selänne, Patrik Laine, Aleksander Barkov, Leo Komarov, Esa Tikkanen, Jere Lehtinen ja Ville Nieminen. Länrirannikon joukkuetta tähdittävät Saku Koivu, Mikko Koivu, Antti Raanta, Mikko Rantanen, Jesperi Kotkaniemi ja Joel Armia. Joukkueiden kokoonpanot löydät kokonaisuudessaan uutisen alta.

Tämän vuotisen ottelun erityisteemana on Sormusten Herrat. Paikalle on kutsuttu kaikki suomalaiset Stanley Cup -voittajat ja myös aikanaan WHA:n Avco Trophyn voittaneet pelaajat. Paikalle on kutsuttu myös kaikki suomalaiset agentit, jotka ovat saaneet Stanley Cupin voittosormukset.

Lisäksi ottelu on raumalaisen kiekkolegendan Petri Vehasen uran päätösottelu.

Tapahtumassa ei aikataulullisista syistä voida järjestää erillistä nimikirjoitusten jakotilaisuutta. Tähtipelaajien nimikirjoituksia on mahdollista saada sillä hetkellä, kun joukkueiden bussit saapuvat Kivikylän Areenan Nortamonkadun puolelle noin kello 16.30. Pääovien läheisyyteen tehdään aitaus, jonka luona nimikirjoituksia voi pyytää.

* * *

Ottelun lipunmyynti on käynyt kuumana! Vielä on kuitenkin jäljellä muutamia istumapaikkoja sekä seisomalippuja.

>> Osta omat lippusi tästä!


Muutos kokoonpanoihin:
Ilkka Heikkinen korvaa Julius Hongan Liiga Alumnin kokoonpanossa.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen