Liigan harjoitusottelukausi jatkuu torstaina – tässä koko ohjelma

9.8.2018
Liigan harjoitusottelukausi jatkuu torstaina – tässä koko ohjelma

TPS ja Lukko kohtaavat torstaina Turussa. (Kuva: Elmeri Elo)

Kauteen 2018–19 valmistavien otteluiden kausi käynnistyi viime viikonloppuna Rauman Pitsiturnauksesta. Torstaina 9.8. pelit jatkuvat Turussa ja perjantaina kaukalossa on jo 10 Liiga-joukkuetta.

TPS isännöi torstaina Lukkoa Kupittaan Marli Areenalla klo 18.30 käynnistyvässä ottelussa. TPS:n riveissä nähdään muun muassa paluun Suomen kaukaloihin tekevä laitahyökkääjä Lauri Korpikoski. Pitsiturnauksessa TPS oli Lukkoa parempi 5-2-voitolla.

Perjantaina ja lauantaina pelataan Tampereella perinteikäs Tampere Cup. Tapparan ja Ilveksen lisäksi Hakametsän jäällä nähdään isoja pelaajamuutoksia kesän aikana tehnyt HIFK sekä Ville Niemisen luotsaama, Pitsiturnauksen ykkönen Pelicans.

Hallitseva mestari Kärpät avaa kautensa Raksilassa kohtaamalla KalPan. Pitsiturnauksessa pelanneet Ässät ja Sport mittelevät paremmuudestaan Isomäki Areenalla. Kotijoukkueen kokoonpanossa on mukana myös kesän NHL-varaustilaisuuden kärkinimi Jesperi Kotkaniemi.

SaiPa ja HPK saavat vastustajansa perjantain harjoitusottelukauden avauksiin Suomessa leireilevistä KHL-joukkueista. Severstal Tsherepovets pelaa Lappeenrannassa SaiPaa vastaan, HPK kohtaa Valkeakoskella Sibir Novosibirskin.

Panokset kovenevat Liigan valmistavien pelien osalta elokuun lopulla, kun CHL:n lohkovaihe käynnistyy. Liiga-joukkueista mukana ovat HIFK, JYP, Kärpät, Tappara ja TPS.

* * *

Liigan verkkosivut tarjoavat reaaliaikaisen tulospalvelun Liiga-halleissa pelattavista otteluista. Muut ottelut tuotetaan sivuille jälkitilastointina.

>> Kauteen valmistavien otteluiden ohjelma

Huom! Varmista ottelupaikkakunta joukkueen omilta sivuilta.


---
Julkaisija: Antti Seppänen