Tappara-kasvatti Patrik Laine on valittu EA SPORTS NHL 19 -pelin kanteen

2.8.2018
Tappara-kasvatti Patrik Laine on valittu EA SPORTS NHL 19 -pelin kanteen

NHL 19 -peli palaa jääkiekkoilun alkujuurille ulkokaukaloiden, aidon tuntuisen luistelun ja yli 200 pelattavan NHL-legendan voimin. Tappara-kasvatti ja Winnipeg Jetsin NHL-tähti Patrik Laine on valittu pelin kansikuvaurheilijaksi Suomessa, ja hänet nähdään EA SPORTS™ NHL™ 19 -pelin kannessa sekä digitaalisessa että fyysisessä versiossa.

Electronic Arts on valinnut Patrik Laineen uuden EA SPORTS™ NHL™ 19 -pelin kansikuvaurheilijaksi Suomessa. Hän liittyy EA SPORTS™ NHL™ 19 -pelin kansikuvapelaajien kerhossa muun muassa P.K. Subbanin ja Wayne Gretzkyn joukkoon, sillä kaksikko tähdittää pelin maailmanlaajuisen version kansia.

– On todella erityistä päästä edustamaan suomalaista kiekkokulttuuria näin legendaarisen pelin kanteen. Junnuna pelasin änäriä joka päivä PlayStationilla, mutta harjoittelin myös ahkerasti jäällä ja oheistreeneissä toteuttaakseni oman NHL-unelmani, Laine avaa pitkäkestoista suhdettaan Suomessa huippusuosittuun pelisarjaan.

– Änärin pelaaminen on minulle tärkeä tapa rentoutua ja pitää hauskaa pitkän kauden aikana. Nikolaj Ehlersin ja muiden joukkuekavereiden kesken pelataan melkein päivittäin. Pelin kanteen pääseminen on aika siisti juttu, ja se velvoittaa minua jatkamaan hommien paiskimista, jotta pisteitä ropisee alkavalla kaudella konsolipelien lisäksi myös tosielämässä, Laine kertoo.

Kaikki 15 Liiga-joukkuetta löytyvät jälleen myös uudesta NHL™ 19 -pelistä.

– Suomessa on ainutlaatuisen vahva EA SPORTS NHL -pelaajien yhteisö, ja vuosien saatossa änärin pelaamisesta on tullut osa suomalaista populaarikulttuuria. Patrik Laine on yksi NHL:n valovoimaisimmista nuorista tähdistä ja kaukalon ulkopuolella intohimoinen konsolipelaaja – tämä yhdistelmä tekee Laineesta täydellisen edustajan NHL 19 -pelille, EA SPORTS:n Regional Marketing Manager Jason Nikkinen kertoo.

* * *

NHL™ 19 on saatavilla 14. syyskuuta 2018 PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Laine on pelin kannessa suomalaisista kivijalkakaupoista, verkkokaupoista ja suomenkielisistä PS4 ja Xbox One -sovelluskaupoista ostetuissa ja ennakkotilatuissa versioissa.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen