SaiPan Valtteri Virkkunen päättää pelaajauransa

31.7.2018
SaiPan Valtteri Virkkunen päättää pelaajauransa

Valtteri Virkkunen pelasi uransa neljä viimeistä kautta SaiPassa. (Kuva: Kimmo Metsälä)

Terveydelliset syyt estävät keväällä jatkosopimuksen SaiPan kanssa tehneen Valtteri Virkkusen uran jatkumisen.

27-vuotias Valtteri Virkkunen debytoi Liigassa kaudella 2009–10 Bluesin paidassa. SaiPaan Espoon Jäähongan kasvatti saapui kesken kauden 2014–15. Yhdeksän Liiga-kauden aikana Virkkunen pelasi 334 runkosarjaottelua pisteillä 18+22 ja 42 playoffs-ottelua pistein 3+3. Viime kaudella hyökkääjä esiintyi SaiPan riveissä 47 ottelussa.

Liigan ja Mestiksen lisäksi Virkkunen esiintyi myös Leijonien ikäkausimaajoukkueissa.

– Tein päätöksen urani päättymisestä kaksi viikkoa sitten. Prosessi oli vaikea, mutta lopulta päätöksen tekeminen oli suhteellisen helppoa.

– On tullut aika kiittää SaiPa-yhteisöä näistä vuosista. Elämä kuitenkin jatkuu ja välillä urheilu vain on tällaista. Pidetään SaiPa-lippua kuitenkin korkealla jatkossakin! Haluan kiittää myös kaikkia urani aikana vaikuttaneita ja tukeneita tahoja. Erityiskiitos vaimolleni joka on tukenut minua ja jakanut niin hyvät kuin vaikeammatkin hetket kanssani. Kiitos iskälleni ja äitilleni, jotka mahdollistivat pienen pojan unelmien tavoittelun, Virkkunen päättää.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen