Mika Toivola aloittaa HPK:n urheilujohtajana

29.6.2018
Mika Toivola aloittaa HPK:n urheilujohtajana

Kuva: HPK

HPK Liiga Oy on nimittänyt historiansa ensimmäiseksi urheilujohtajaksi Mika Toivolan. 47-vuotias Toivola on toiminut urallaan Ässien urheilutoimenjohtajana vuosina 2011-16 sekä päävalmentajana Ässissä, Lukossa ja Pelicansissa vuosina 2002-11.

Toivolan toimenkuva ulottuu HPK:n Liiga-joukkueesta aina C2-junioreihin. HPK:n hallituksen puheenjohtaja Matti Vihervuori kertoo, että HPK ei halunnut pelkkää Liiga-joukkueen kokoajaa vaan kokonaisvaltaisen urheilujohtajan.

– HPK:n urheilustrategian keskiössä on vahva yhteisöllisyys. Urheilujohtajan työpanos näkyy myös juniorien kilpajoukkueissa edistäen ja kehittäen HPK:n pelaaja- ja valmentajapolkuja.

– Saamme HPK:hon kokeneen jääkiekkoammattilaisen. Mikalla ja HPK:n hallituksella on hyvin samanlaiset näkemykset HPK:n urheilutoimen kehittämisestä. Liiga-joukkueen kokoamisessa meidän tulee olla entistä rohkeampia ja innovatiivisempia.

Mika Toivola on innoissaan uudesta tehtävästä.

– HPK:n urheilujohtamisen konsepti on edelläkävijä, jossa nähdään kokonaisvaltaisesti pelaaja- ja valmentajapolut. On tärkeää, että toimenkuvassa on mukana junioripuoli. Tämä uusi konsepti motivoi minua työssäni eniten.


---
Julkaisija: Antti Seppänen