Maalivahdin maila toimii myös golfviheriöllä – katso Emil Larmin tyylinäyte

21.6.2018

Golfliigan kuudes osakilpailu järjestettiin 15.-16.6. Hämeenlinnassa sijaitsevan Linna Golfin upeilla kentillä. Isäntäjoukkue HPK:n pelaajista värikkäänä persoonana tunnettu maalivahti Emil Larmi tarttui temppumestari Lassi Hurskaisen haasteeseen. Katso videolta, miten kävi!

Emil Larmin lisäksi HPK:n Liiga-pelaajista viheriöllä nähtiin puolustaja Markus Niemeläinen ja hyökkääjä Eetu Tuulola. Larmin golftausta on maalivahdin itsensä kertoman mukaan vasta noin kahden kuukauden mittainen. Tempuissa golfmaila vaihdettiinkin maalivahdin mailaan. Katso videolta, miten golfkentällä kävi, kun maalivahti sai tutun mailan hyppysiinsä?

Golfliigan seuraava osakilpailu on vuorossa 29.-30.6. Iitti Golfissa, jossa isäntäjoukkueena toimii KooKoo.

>> Golfliigan löydät osoitteesta www.golfliiga.fi!


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen