KalPa-tähdet viheriöllä – katso kooste Golfliigan osakilpailusta

14.6.2018

Golfliigan viides osakilpailu järjestettiin 8.-9.6. Siilinjärven Tarina Golfissa, jossa isäntäjoukkueena toimi KalPa. Viheriölle oli saapunut iso joukko kiekkotähtiä. Lassi Hurskaisen piinapenkkiin pääsivät KalPan Niko Hovinen ja Tommi Jokinen sekä Pohjois-Amerikasta kotimaisemiin palannut Joonas Lyytinen. Paikalla oli myös legendaarinen Hannes Kapanen.

Aurinkoisen golfpäivän jälkeen futistempuistaan tunnettu Lassi Hurskainen esitti KalPan kapteeni Tommi Jokiselle mielenkiintoisen haasteen. Jokisen piti lyödä golfmailalla futispallo auton avonaiseen takakonttiin. Katso videolta, miten kuopiolaisten luottohyökkääjä selviytyi suorituksesta.

Golfliigan seuraava osakilpailu on vuorossa 15.-16.6. Linna Golfissa Hämeenlinnassa, jossa isäntäjoukkueena toimii HPK.

>> Golfliigan löydät osoitteesta www.golfliiga.fi!


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen