Antti Suomela siirtyy JYPistä HIFK:n paitaan

29.4.2018

Antti Suomela siirtyy JYPistä HIFK:n paitaan

Antti Suomela kohtasi tulevia seurakavereitaan kevään neljännesfinaalisarjassa. (Kuva: Jiri Halttunen)

HIFK on solminut 1+1-vuotisen sopimuksen keskushyökkääjä Antti Suomelan kanssa. Suomela on edustanut kaksi viimeisintä kautta JYPiä. Kuluneella kaudella hän voitti Veli-Pekka Ketola –palkinnon Liigan runkosarjan pistepörssin ykkösenä.

24-vuotias Suomela on pelannut Liigassa vuodet 2015-18. Bluesissa ja JYPin riveissä pelaamissaan 169 ottelussa hän on merkkauttanut pisteet 56+75=131. Tällä hetkellä Suomela pelaa Leijonissa ja tavoittelee paikkaa MM-kisajoukkueesta.

– Antti on sarjan parhaita pelaajia ja olen erittäin iloinen, että hän valitsi Suomesta joukkueekseen IFK:n. Hän on urheilullinen ja erittäin taitava pelaaja, joka tähtää urallaan korkealle, HIFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen kommentoi.

– Julkistamme ensi kauden joukkueemme keskiviikkona. Antin kohdalla jaamme tiedon jo nyt, koska halusimme taata hänelle täyden keskittymisrauhan mahdolliselle MM-komennukselle.


---
Julkaisija: Antti Seppänen