Jani Tuppurainen kirjoittaa JYP-historiaa lauantaina

24.3.2018
Jani Tuppurainen kirjoittaa JYP-historiaa lauantaina

Kuva: Timo Savela

JYPin Jani Tuppurainen pelaa lauantaina uransa 100. ottelun playoffseissa. Tuppuraisen juhlaottelussa JYP isännöi neljännesfinaalipeliä HIFK:ta vastaan.

37-vuotias Tuppurainen pelaa yhdeksättä playoffs-kevättään. Hän on ollut mukana JYPin riveissä voittamassa seuran molempia Suomen mestaruuksia vuosina 2009 ja 2012. Lisäksi palkintokaapissa on kolme SM-pronssia. Keväällä 2012 Tuppurainen valittiin playoffs-pelien parhaaksi pelaajaksi (Jari Kurri –palkinto).

99 playoffs-ottelussaan Tuppurainen on kirjannut pisteet 22+40=62. Laitahyökkääjä on ensimmäinen pelaaja, joka saavuttaa 100 ottelun rajapyykin JYPin paidassa pelatuissa playoffs-otteluissa. Liigan aktiivipelaajien kaikkien aikojen pistepörssissä hän on kolmantena Kristian Kuuselan ja Eric Perrinin jälkeen.


---
Julkaisija: Antti Seppänen