Kansa on puhunut – KalPan Mathew Maione on Liigan viihdyttävin pelaaja

18.3.2018
Kansa on puhunut – KalPan Mathew Maione on Liigan viihdyttävin pelaaja

Liigan seuraajat ovat äänestäneet kauden 2017–18 viihdyttävimmäksi pelaajaksi KalPan 27-vuotiaan kanadalaispuolustaja Mathew Maionen

Liigassa valittiin kahden viime kauden tapaan viihdyttävin pelaaja. Palkinnon saajan määritti yleisö äänestämällä. KalPan näyttävä kanadalaispuolustaja Mathew Maione vei voiton ylivoimaisella äänisaaliilla. Äänestyksessä annettiin yhteensä yli 15 000 ääntä.

Tyylikkäistä otteistaan tunnettu Maione pelasi kuluvan kauden runkosarjassa kaikki 60 ottelua keräten pisteet 15+24=39. Tällä pistemäärällä Maione voitti myös Liigan puolustajien pistepörssin. Puolustajan plusmiinustilasto näytti lukemaa +17.

Kuluva kausi on Kanadan ja Italian passit omaavat Maionelle ensimmäinen Liigassa.

Maione on Liiga-historian kolmas pelaaja, joka vastaanottaa Liigan viihdyttävin pelaaja -palkinnon. Liigan viihdyttävin pelaaja -palkinto on mennyt jokaisella kerralla puolustajalle. Aiemmin palkinnon ovat voittaneet Ari Vallin ja Joe Finley.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen