Liiga ja World Amateur Golfers Championship Finland yhteistyöhön – tuloksena Golf Liiga

3.3.2018

Liiga ottaa uuden askeleen suomalaisten liikuttamisessa jääkiekkokauden ulkopuolella, kun ensi kesänä jokaisen Liiga-joukkueen lähikentällä järjestetään Golf Liigan osakilpailut. World Amateur Golfers Championship Finlandin organisaatio WGC Finland Oy vastaa osakilpailuiden käytännön toteutuksesta.

WGC Finland Oy on suunnitellut Golf Liigan toteutuksen, aikataulun ja solminut yhteistyösopimukset kunkin alueellisen osakilpailutapahtuman ja viikkokilpailun järjestävän golf-kentän kanssa. Tapahtumat on suunnattu Liiga-seurojen faneille, kannattajille ja muulle seuroista kiinnostuneille sidosryhmille.

– Liigassa olemme innoissamme uudesta Golf Liigasta. Haluamme tuoda Liigan tekemistä ja näkymistä myös kiekkokauden ulkopuolelle lähelle erilaisia ihmisiä sekä tarjota liikunnasta pitäville kansalaisille uusia elämyksiä. Yhteisöllisyyden merkitys on suuri Liigan arvomaailmassa ja siksi olemme sitouttamassa Liiga-seurojen faneja, kannattajia sekä muuten jääkiekosta ja golfista pitäviä ihmisiä entistä enemmän Suomen merkittävimpään yhteisöön eli Liigaan, Jääkiekon SM-liiga Oy:n myynti- ja yhteysjohtaja Juha Kuosa kertoo.

WGC Finland Oy on vuonna 2011 aloittanut suomalainen golf-alan yritys, joka on perustettu maailmalla suuren suosion saavuttaneen klubipelaajien World Amateur Golfers Championship turnauksen ympärille. Ruotsalainen jääkiekkolegenda Sven Tumba on perustanut turnauksen vuonna 1995. Yritys tarjoaa suomalaisille klubipelaajille laadukkaasti ja ammattitaitoisesti järjestettyjä kisoja, pelimatkoja, sekä uusia elämyksiä, kokemuksia ja välineitä kaikille yhteisen lajin parissa.

– Myös me golf-ihmiset olemme tästä Liiga-yhteistyöstä erittäin innoissamme ja saamme näin tarjota kiekkokaudelle jatkumoa pitkin kesää. Ensimmäiset Golf Liiga –osakilpailut kisataan toukokuun puolivälin aikoihin Pickala Golfissa, kun HIFK:n tapahtuma avaa kauden. Golf Liigan kisat jatkuvat vuoron perään joka seuran tapahtumilla koko kesän aina 1.-2.9. Holiday Club Saimaalla pelattaviin Suomen Finaaleihin, WGC Finland Oy:n toimitusjohtaja Olli Palkamo selventää.

Golf Liigan ensimmäinen osakilpailu pelataan 11.-12.5.2018 ja viimeinen on ohjelmassa 24.-25.8. Parhaat Golf Liiga-pelaajat pääsevät 1.-2.9.2018 Holiday Club Saimaa Golfissa ja Viipurin Golfissa pelattaviin Golf Liigan Suomen finaaleihin. Sieltä voittajat matkaavat Maailman finaaliin Malesiaan 18.-28.10.2018.

>> Tutustu uuteen Golf Liigaan osoitteessa www.golfliiga.fi


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen