HPK:n ja Oula Palven tiet erkanevat – hyökkääjän uusi seura on TPS

21.2.2018
HPK:n ja Oula Palven tiet erkanevat – hyökkääjän uusi seura on TPS

Oula Palve hyökkää jatkossa mustavalkoisten värien puolesta. (Kuva: Mikko Pylkkö)

Keskushyökkääjä Oula Palve siirtyy HPK:sta TPS:n riveihin. Palven sopimus kattaa kuluvan kevään lisäksi myös kaksi seuraavaa kautta. Palve on ollut hämeenlinnalaisen selkeä pisteykkönen kuluvalla kaudella.

26-vuotias Oula Palve on tällä hetkellä yksi Liigan kuumimmista hyökkääjistä. Hänet valittiin tammikuussa Liigan kuukauden pelaajaksi. Keskushyökkääjä teki tammikuun 12 ottelussa pisteet 5+14. Kuluvan kauden aikana Palve on iskenyt pisteet 13+31. Palve on kauden tässä vaiheessa jo tuplannut viime kauden pistesaldonsa.

– Oula on ollut tällä kaudella Liigan parhaimpia keskushyökkääjiä ja olemme luonnollisesti tyytyväisiä, että saimme hänet mukaan jo täksi kaudeksi, TPS:n urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki kertoo.

Palve teki Liiga-debyyttinsä JYPissä kaudella 2012–13. Viimeisen kahden kauden ajan Palve on edustanut HPK:ta. Liiga-otteluita hyökkääjälle on kertynyt yhteensä 107, joissa Palve on merkinnyt pisteet 18+48.

Mestiksessä Palve on pelannut uransa aikana yhteensä 245 ottelua pisteillä 91+122. Suomen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla hyökkääjän seuroja ovat olleet D Team, Suomi U20, JYP-Akatemia ja Jukurit.

– Olen kuullut paljon hyvää TPS:n organisaatiosta. Odotan innoissani kevään pelejä, Palve sanoo tyytyväisenä.

Palve pelaa ensimmäisen ottelunsa TPS:n riveissä tiistaina 27.2, jolloin Gatorade Centerissä vierailee Jukurit.

* * *

Osta liput Oulan Palven TPS-debyyttiin tästä!


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen