Henrik Haapala palaa Tapparaan

15.2.2018
Henrik Haapala palaa Tapparaan

Henrik Haapala pukee sinioranssin peliasun jälleen ylleen. (Kuva: Mikko Pylkkö)

Liigan viime kauden pistepörssin voittaja Henrik Haapala palaa hallitsevan Suomen mestarin Tapparan riveihin. Florida Panthers ja Tappara ovat sopineet rikkonaisen kauden pelanneen Haapalan siirtymisestä Tampereelle loppukauden mittaisella sopimuksella.

Kuluvalla kaudella Henrik Haapala oli mukana viidessä NHL-ottelussa, joissa pienikokoinen hyökkääjä merkkautti yhden syöttöpisteen. AHL:n puolella Springfield Thunderbirdsin riveissä pelejä kertyi 20 ja niissä pisteet 3+5.

Liigassa ja Tapparassa Haapala on pelannut viisi kautta. Haapala on pelannut Liiga-urallaan yhteensä 192 runkosarjaottelua pisteillä 35+82. Lisäksi hänen tililtään löytyy myös 69 playoffs-ottelua pisteillä 10+18. Viime kaudella Haapala voitti Liigan pistepörssin tekemällä 51 ottelussa tehot 15+45=60.

LeKi-kasvatti Haapala on edustanut koko Liiga-uransa Tapparaa. Haapalan palkintokaapista löytyy kaksi SM-kultaa ja kaksi SM-hopeaa.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen