KooKoon ennätysmies siirtyy JYPiin

14.2.2018
KooKoon ennätysmies siirtyy JYPiin

Kuva: Timo Savela

Amerikkalaispuolustaja Jake Newton siirtyy loppukauden kattavalla sopimuksella JYPin paitaan. 29-vuotias Newton on kuulunut tällä kaudella KooKoossa pelatessaan Liigan tehokkaimpiin puolustajiin.

52 ottelussa syntyneillä pisteillä 12+23=35 Newton sijoittuu puolustajien pistepörssissä toiseksi. Pistemäärä on KooKoo-puolustajien yhden kauden piste-ennätys Liigassa. Se rikkoo Jim Leavinsin nimissä olleen ennätyksen 28 vuoden takaa neljällä pisteellä.

– Jake onnistui Kouvolassa hienosti ja olimme hänestä kiinnostuneita myös ensi kaudeksi. Jo tovin on kuitenkin ollut selvää, että hänen uransa jatkuu syksyllä muualla. Siirto on kaikkien osapuolien kannalta järkevä. Jake pääsee taistelemaan mestaruudesta ja taloudellinen hyöty on meille merkittävä, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi siirtoa.


---
Julkaisija: Antti Seppänen