Liiga keskiviikkona: Kumpi edellä illalla?

31.1.2018
Liiga keskiviikkona: Kumpi edellä illalla?

Juuso Puustinen ja Jukka Peltola kamppailevat pisteistä keskiviikkona Hakametsän hallissa. (Kuva: Mikko Pylkkö)

Keskiviikon ainoassa kamppailussa vastakkain ovat Tampereella kohtaavat Tappara ja JYP. Sarjakolmonen JYP on pisteen edellä Tapparaa, joka on pelannut yhden ottelun JYPiä enemmän. Tässä taustat kärkikastin huippuottelulle.

Tappara on kärsinyt tappiot kahdessa edellisessä ottelussaan, viikonlopun tuplapeleissä HIFK:ta vastaan. Perjantain 3-4-tappio katkaisi samalla kirvesrintojen kahdeksan kotipelin pisteputken.

JYP lähtee otteluun kolmen ottelun voittoputki takanaan. Kuudesta edellisestä jyväskyläläisillä on viisi voittoa. Viidestä edellisestä vierasottelustaan JYP on voittanut varsinaisella peliajalla kuitenkin vain yhden.

Tällä kaudella Tappara ja JYP ovat kohdanneet kolmesti. Syyskuussa JYP voitti Tampereella 4-3, mutta lokakuussa Tappara otti revanssin 5-4-jatkoaikavoitolla Jyväskylässä. Tammikuun alussa JYP voitti Hippoksella 1-0. Viime kauden ottelut huomioiden peräti kuusi viimeisintä joukkueiden kohtaamista on päättynyt yhden maalin erolla. Näistä voitot ovat tasan 3-3.

>> Kokoonpanot
>> Osta liput


---
Julkaisija: Antti Seppänen