Teemu Tallberg Jukureista HIFK:n paitaan

29.1.2018
Teemu Tallberg Jukureista HIFK:n paitaan

Teemu Tallberg palaa HIFK-paitaan reilun kuuden vuoden tauon jälkeen. (Kuva: Samppa Toivonen)

Laitahyökkääjä Teemu Tallberg siirtyy Jukureista loppukauden ajaksi HIFK:hon. Vastaavasti HIFK:sta tammikuussa Jukureihin lainalle siirtynyt Mika Partanen jatkaa loppukauden Mikkelissä.

26-vuotias Teemu Tallberg on HIFK:n kasvatti ja on pelannut joukkueessa aikaisemmin 15 ottelua vuosina 2009-12. Liigassa Tallberg on edustanut HIFK:n lisäksi Tapparaa, Sportia ja Jukureita yhteensä 275 ottelussa pistein 41+51=92. Tällä kaudella Tallberg on ollut Jukurien toiseksi paras maalintekijä 47 ottelussa syntyneillä 12 osumalla.

– Saamme suoraviivaisen, luisteluvoimaisen ja urheilullisen hyökkääjän täydentämään joukkuetta. Tämä oli kaikkien osapuolien kannalta hyvä ratkaisu, HIFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen kommentoi sopimusta.


---
Julkaisija: Antti Seppänen