IS Liigapörssissä alkavat uudet pelit – Ruohomaa ja Filppula 3. jakson parhaat

21.12.2017
IS Liigapörssissä alkavat uudet pelit – Ruohomaa ja Filppula 3. jakson parhaat

Kuva: IS Liigapörssi

Liigan virallisen valmentajapelin IS Liigapörssin kauden kolmas pelijakso päättyi, kun Liiga jäi joulutauolle.

IS Liigapörssin kolmannen jakson paras valmentaja oli Matti Parviainen. Parviaisen joukkue Veni_vidi_vici keräsi jakson aikana 869 Liigapörssi-pistettä. Helpolla voitto ei kuitenkaan irronnut. Parviainen nousi vasta tiistain päätöskierroksella kärkeen ohi Marko Vuorisen. Tähti-joukkuettaan luotsannut Vuorinen jäi lopulta kuuden pisteen päähän.

Jakson kärkikolmikkoon mahtui Parviaisen ja Vuorisen lisäksi Toni Ilmonen. Ilmosen joukkue Pyynien Pyynit nousi Parviaisen tavoin vasta päätöskierroksella palkintopallille. Viiden kärkeen mahtuivat vielä Heikki Salonen sekä Pasi Pyykkö. Kaikkiaan sijat kolme, neljä ja viisi mahtuivat vain yhdeksän pörssipisteen sisälle.

Kolmannen jakson tehokkain Liiga-pelaaja oli Mikael Ruohomaa. Kärppien ykkössentteri keräsi pelaamissaan yhdessätoista ottelussa 143 Liigapörssi-pistettä. Muun muassa pisteet 6+4, 74 laukausta sekä teholukema +11 nostivat Ruohomaan Liigapörssin kärkinimeksi. Ruohomaan kannassa jakson toiseksi tehokkain pelaaja oli 141 pisteellä vahvasti loukkaantumisen jälkeen palannut TPS:n Ilari Filppula.

IS Liigapörssin kauden neljäs pelijakso käynnistyy, kun Liiga palaa joulutauolta tapaninpäivänä. Nyt jokaisella on taas mahdollisuus kokeilla omia valmentajan taitojaan perinteisessä valmentajapelissä.

>> Kasaa tästä oma joukkueesi IS Liigapörssiin


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen