Liiga torstaina: Sport ja Kärpät vastakkain

7.12.2017
Liiga torstaina: Sport ja Kärpät vastakkain

Kuva: Ville Honkonen

Liigassa pelataan torstaina vain yksi ottelu, kun Sport isännöi Kärppiä Kuparisaaressa. Kuntopuntari on kallellaan Kärpille, mutta Sportilla on hyviä kokemuksia oululaisia vastaan Vaasan kohtaamisista.

Sport lähtee otteluun viiden pelin tappioputki takanaan. Viidestä viimeisimmästä kotiottelustaan vaasalaiset ovat voittaneet kaksi, TPS:n ja Pelicansin.

Kärpät oli voitokas tiistaina HIFK:ta vastaan Helsingin ulkoilmaottelussa. Kärpät on pelannut viimeisten seitsemän pelin jaksolla peräti viisi jatkoaikaottelua ja voittanut niistä neljä. Vierasotteluiden voittoputki on venynyt viiden ottelun mittaiseksi kolmella peräkkäisellä jatkoaikaottelun voitolla.

Sport ja Kärpät ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti. Syyskuussa Kärpät voitti Oulussa 8-1 ja marraskuun alussa Vaasassa 4-3. Viime kaudella voitot tasattiin lukemin 2-2. Viidestä viimeisestä Vaasan kohtaamisesta Sport on voittanut kolme, Kärpät vain kerran varsinaisilla peliajoilla ja kerran jatkoajalla.

>> Ottelun kokoonpanot


---
Julkaisija: Antti Seppänen