Ilveksen Eemeli Suomelle pelinumero 100 – Liiga myönsi poikkeusluvan

1.12.2017
Ilveksen Eemeli Suomelle pelinumero 100 – Liiga myönsi poikkeusluvan

Kuva: Sami Raiskio / Ilves.com

Ilves pelaa tiistaina 5. joulukuuta Lukkoa vastaan sinivalkoisella Suomi 100 -juhlapaidalla ja -peliasulla. Pelipaitaa koristavat leijonavaakunat olkapäissä ja seuran keltainen Ilves-logo rinnassa. Juhlavuoden kunniaksi Liiga antoi Ilves-hyökkääjä Eemeli Suomelle poikkeusluvan pelata ottelussa numerolla 100.

– Päätimme jo kesällä, että Eemeli tulisi pelaamaan juhlaottelun numerolla 100. Iso kiitos kuuluu yhteistyökumppaneillemme siitä, että he ovat mahdollistaneet pelaamisemme kokonaan Suomi-teemaisilla peliasuilla, ilman peliasumainoksia, Ilveksen markkinointijohtaja Jukka Hirsimäki kertoo.

Ilveksen Suomi 100 -juhlapeliasun on suunnitellut graafikko Antti Tuomisto Tanssivat Sudet -mainostoimistosta. Hän on vastannut myös tämän kauden Ilveksen peliasujen ilmeestä.

– Haimme inspiraatiota suunnitteluun jo kesällä, jolloin kävimme läpi kaikki Suomen maajoukkueen käyttämät leijonapaitamallit eri vuosilta. Halusin tehdä klassisen selkeän ja retrohenkisen pelipaidan, jossa seuralogo näyttäisi tyylikkäältä. Sininen pelipaita oli koko projektin perusta. Lisäksi Ilveksen logossa toistuvat samat värit kuin leijonavaakunassa, Tuomisto toteaa.

Ilves tarjoaa juhlaottelun kunniaksi kaikki ennakkoon Ilves–Lukko-otteluun ostetut aikuisten liput 10 euron hintaan. Erikoishintaiset otteluliput ovat myynnissä kaikissa Lippupisteen ennakkomyyntipaikoissa ja verkossa.

>> Osta erikoishintaiset liput tästä


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen