Hyökkääjä Juhani Tamminen ja valmentaja Olli Salo jatkavat Ilveksessä

6.11.2017
Hyökkääjä Juhani Tamminen ja valmentaja Olli Salo jatkavat Ilveksessä

Juhani Tamminen on pelannut vahvan alkukauden Ilveksessä. (Kuva: Mikko Pylkkö)

Ilves tiedotti tehneensä jatkosopimukset hyökkääjä Juhani Tammisen ja valmennusryhmään kuuluvan Olli Salon kanssa.

Kuluvalle kaudelle Ilvekseen saapuneen 28-vuotiaan hyökkääjä Juhani Tammisen sopimusta on jatkettu kauden 2018–19 loppuun. Tamminen on HPK:n kasvatti, joka pelasi viime kaudella Mestistä RoKissa. Hän kävi myös lainalla HIFK:ssa kolmen Liiga-ottelun ajan. Kaudella 2016-2017 Tamminen valittiin Mestiksen tähdistökentälliseen ja palkittiin lokakuun pelaajana.

Tällä kaudella hyökkääjä on pelannut Ilveksessä 17 ottelua pisteillä 3+4.

Ilveksen valmennusryhmään kuuluva Olli Salo on tehnyt vuoden jatkosopimuksen seuran kanssa. 34-vuotias Salo aloitti valmennusuransa Itävallassa, missä hän toimi sekä valmentajana että valmennuspäällikkönä. Kaudet 2011–15 Salo työskenteli HPK:n A-nuorten päävalmentajana. Hämeenlinnalaiset voittivat Salon valmennuskaudella A-nuorten Suomen mestaruuden, SM-hopeaa ja SM-pronssia. Kauden 2015–16 hän aloitti HPK:n kehityspäällikkönä, mutta siirtyi tammikuussa 2016 Liiga-joukkueen päävalmentajaksi loppukauden ajaksi. Salo toimii nyt toista kauttaan Ilveksen valmennusryhmässä.

– Tiimimme on toiminut erinomaisesti, joten itselläni oli vahva halu jatkaa Ilveksessä. Seuran strategia ja tavoitteet ovat selkeät. Tällä hetkellä Ilves on se seura, jossa pystyn kehittymään parhaiten valmentajana, Salo kertoo.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen