Ässät juhlii lauantaina – 50 vuotta patakiekkoa

28.10.2017
Ässät juhlii lauantaina – 50 vuotta patakiekkoa

Kuva: Tomi Vastamäki

Ässät viettää lauantaina seuran 50-vuotisjuhlia. Juhlapelissä Ässät saa vastaansa HIFK:n klo 18.30 alkavassa ottelussa. Illan päätapahtumaa edeltää legendojen kohtaaminen Isomäki Areenalla.

Hallin ovet aukeavat jo klo 16. Entiset Ässä-pelaajat ja HIFK-pelaajat kohtaavat klo 16.30 alkavassa näytösottelussa. Näytösottelussa kaukalossa nähdään muun muassa Pasi Peltonen, Ville Uusitalo, Marko Kivenmäki, Jari Korpisalo, Veli-Pekka Ketola, Iiro Järvi, Juuso Riksman, Mika Kortelainen sekä Aki Uusikartano.

Liiga-ottelun yhteydessä vietetään juhlaseremonioita. Jäällä nähdään Ässien historian ensimmäinen joukkue kaudelta 1967–68. Joukkueesta paikalla ovat Anto Virtanen, Kaj Matalamäki, Jaakko Honkanen, Jorma Valtonen, Alpo Suhonen, Veli-Pekka Ketola ja Antti Heikkilä. Seremonia huipentuu Veli-Pekka Ketolan juhlapuheeseen.

Ässät pelaa HIFK:ta vastaan erikoispaidoilla, joilla kunnoitetaan Ässien pitkää ja kunniakasta historiaa.

>> Lue lisää: assat.com


---
Julkaisija: Antti Seppänen