Kärkikaksikko Kärpät ja TPS voittoihin – Juolevi ratkaisijana Porissa

26.10.2017
Kärkikaksikko Kärpät ja TPS voittoihin – Juolevi ratkaisijana Porissa

Olli Juolevi iski torstaina Liiga-uransa toisen osuman. (Kuva: Tomi Natri)

Torstaina Liigassa voittoja juhlivat juhlivat sarjataulukon kahta ensimmäistä sijaa hallussaan pitävät Kärpät ja TPS. Oululaiset nollasivat Lukon ja TPS jatkoi vahvoja vierasotteluitaan Porissa Ässien kustannuksella.

Kärpät-Lukko 3–0 (1–0, 1–0, 1–0)
>> Tilastot
>> Maalit

Yksin Liigan kärkipaikalle noussut Kärpät nollasi tällä kertaa Lukon. Kärpät maalivahtinsa Veini Vehviläisen merkkautti tililleen toisen peräkkäisen nollapelin. Oululaisten tehokkaimmat olivat puolustajat Shaun Heshka (1+1) ja Teemu Kivihalme (0+2). Heshkan lisäksi maalintekijätilastoon pääsivät myös voittomaalin tehnyt Miika Koivisto ja päätöserässä osunut Ville Leskinen. Voitto oli oululaisille viides viimeiseen kuuteen otteluun.

Ässät-TPS 2–3 JA (1–2, 0–0, 1–0, 0–1)
>> Tilastot
>> Maalit

TPS:n huima seitsemän ottelun vierasvoittoputki sai torstaina jatkoa Porissa, kun Ässät kaatui Olli Juolevin jatkoaikamaalilla. Juolevin lisäksi vierasvoiton pääarkkitehdit olivat pisteet 1+1 tehneet Patrik Virta ja Jasper Lindsten. Porilaisten osumista vastasivat puolustajat Maksim Matushkin ja Juho Tommila. TPS ei ole tällä kaudella jäänyt vielä kertaakaan pisteittä vierasottelussaan.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen