Juha Koivisto siirtyy Kärppiin

2.10.2017
Juha Koivisto siirtyy Kärppiin

Juha Koivisto vaihtaa HPK:n väreistä Kärppiin. (Kuva: Tomi Natri)

33-vuotias hyökkääjä Juha Koivisto vahvistaa Kärppien rivejä loppukauden mittaisella sopimuksella.

Viime kaudella Juha Koivisto pelasi HPK:ssa 30 runkosarjaottelua pisteillä 4+3. Lisäksi tilille kirjattiin seitsemässä playoffs-ottelussa kaksi maalia. Kuluvalla kaudella Koivisto on pelannut 10 ottelua Englannissa Sheffield Steelersin riveissä pisteillä 2+1.

HPK:n lisäksi Koivisto on edustanut Liigassa aiemmin SaiPaa. Vantaalla syntyneen Koiviston Mestis-seuroja ovat olleet K-Vantaa, Sport ja Jukurit. Hyökkääjä on pelannut Liigassa seitsemällä kaudella yhteensä 325 runkosarjaottelua pisteillä 31+56. Lisäksi Koivisto on pelannut 16 Liigan playoffs-ottelua.

– Juha tulee täydentämään alempia ketjuja Sami Anttilan ja Otto Karvisen loukkaantumisten myötä. Hän on erinomainen joukkuepelaaja ja tulee tuomaan lisää vaihtoehtoja rosteriimme, Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho kommentoi.

Samalla Kärpät kertoi, ettei Kristian Kankaan tryout-sopimukseen kirjattua optiota käytetä. Kankaan koeaika kesti syyskuun loppuun. Kolmessa ottelussa Kärppien kokoonpanossa ollut Kangas ei merkkauttanut pisteitä.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen