Ilvekselle kauden avausvoitto – Ikonen ja Sandell huudattivat Hakametsää

20.9.2017
Ilvekselle kauden avausvoitto – Ikonen ja Sandell huudattivat Hakametsää

Ilveksen Sami Sandell iski keskiviikkona ratkaisevan osuman. (Kuva: Mikko Pylkkö)

Ilves otti keskiviikkona kauden avausvoittonsa, kun HIFK kaatui Hakametsässä voittomaalikilpailun jälkeen lukemin 2–1. Varsinaisella peliajalla osuivat Lennart Petrell ja Joona Ikonen. Ratkaisijaksi nousi lopulta kokenut Sami Sandell!

Ilves–HIFK 2-1 VL (0–0, 0–0, 1–1, 0–0, 1–0)
>> Tilastot
>> Maalit

Keskiviikkona Hakametsässä nähtiin vahvaa maalivahtipeliä, kun sekä Ilveksen Antti Lehtonen että HIFK:n Atte Engren venyivät kerta toisensa jälkeen huikeisiin suorituksiin. Illan avausmaali nähtiinkin vasta päätöserässä, kun Lennart Petrell vei helsinkiläiset johtoon ajassa 46.17.

Ilves kampesi tasoihin vajaat kaksi minuuttia ennen varsinaisen peliajan päätöstä. Upeasta osumasta vastasi Liiga-uransa avausmaalin tehnyt 19-vuotias Joona Ikonen. Jatkoajalla Ilves vyörytti rajusti, mutta HIFK kesti Engrenin johdolla.

Voittomaalikilpailussa sankareiksi nousivat ottelun ratkaissut Sami Sandell ja kaiken torjunut Lehtonen. Tamperelaiset nousivat kauden avausvoiton myötä kolmeen pisteeseen. Vaisusti kauden aloittaneella HIFK:lla on kasassa kaksi pistettä enemmän.---
Julkaisija: Juuso Kauppinen