Ilves aloitti uuden Ilveksen autossa -videosarjan – katso avausjakso

22.8.2017

Ilves aloitti sosiaalisen median kanavissaan uuden Ilveksen autossa -ohjelmasarjan. Sarjassa pureudutaan nuorten liigapelaajien arkeen tutustumalla heihin hieman totuttua syvemmältä.

Sarjan nimen mukaisesti kuvauspaikkana toimii Hockey Driversin Ilves-väreihin teipattu autokoulun opetusauto. Ilveksen autossa -sarjan ensimmäisessä jaksossa kuskin paikalle hyppää hyökkääjä Ville Meskanen. Ohjelmassa selviää kuka on "Mesen" kautta aikojen pahin vastustaja ja mitkä ovat nuoren miehen ajatukset tulevan kauden alla.

– Ohjelman kautta kannattajamme pääsevät tutustumaan nuoriin nouseviin pelaajiimme myös kaukalon ulkopuolella. Lisäksi kuvaukset antavat pelaajille hyvää kokemusta siitä, miten esiintyä mahdollisimman luontevasti kameran edessä, Ilves-Hockey Oy:n myyntipäällikkö Jussi Kankaanpää kertoo.

Uusi Ilveksen autossa -jakso ilmestyy joka kuukauden 22. päivä Ilves.com-sivustolla. Sarjaan voivat myös kannattajat lähettää kysymyksiään etukäteen.

Katso ensimmäinen jakso ylhäältä avautuvalta videolta!


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen